Υλικά
3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας ή tamari
3 κουταλιές της σούπας ξύδι ρυζιού με καρυκεύματα
1 κουταλιά της σούπας τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
Ανάμεικτα λάχανα λευκο και κόκκινο ψιλοκομμένα 1 τέταρτο από το καθένα
2 φλιτζάνια βρασμένο τεμαχισμένο κοτόπουλο
1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
Μισό αγγούρι ψιλοκομμένο
10 φρέσκα φύλλα δυόσμου κομμένα στα δύο
1/3 φλιτζανιού κάσιους, χοντροκομμένα
Εκτέλεση
Χτυπήστε ελαφρά μαζί τη σάλτσα σόγιας, το ξύδι και το τζίντζερ σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε τα λάχανα, το κοτόπουλο, την πιπεριά, το αγγούρι και τον δυόσμο και ανακατεύετε καλά. Πασπαλίζουμε με τα κάσιους.
Καλή επιτυχία!!!
3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας ή tamari
3 κουταλιές της σούπας ξύδι ρυζιού με καρυκεύματα
1 κουταλιά της σούπας τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
Ανάμεικτα λάχανα λευκο και κόκκινο ψιλοκομμένα 1 τέταρτο από το καθένα
2 φλιτζάνια βρασμένο τεμαχισμένο κοτόπουλο
1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
Μισό αγγούρι ψιλοκομμένο
10 φρέσκα φύλλα δυόσμου κομμένα στα δύο
1/3 φλιτζανιού κάσιους, χοντροκομμένα
Εκτέλεση
Χτυπήστε ελαφρά μαζί τη σάλτσα σόγιας, το ξύδι και το τζίντζερ σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε τα λάχανα, το κοτόπουλο, την πιπεριά, το αγγούρι και τον δυόσμο και ανακατεύετε καλά. Πασπαλίζουμε με τα κάσιους.
Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου