Υλικά
11/2 πακέτο Λινγκουίνι (750γρ.)
1/4 φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
6 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε μικρά κομματάκια ή λιωμένο
1/4 κουταλιού του γλυκού κόκκινο πιπέρι
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
3/4 κουταλιού του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλιού του γλυκού χοντροκομμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Στραγγίστε, και φυλάξτε μισό φλιτζάνι από το νερό βρασμου των ζυμαρικών μας.
Εν τω μεταξύ, ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο και το κόκκινο πιπέρι και μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να ροδίσουν για 2-3 λεπτά.
Προσθέστε τα ζυμαρικά, το μισό φλιτζάνι από το νερό βρασμου των ζυμαρικών μας, τον μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι την πλήρη ανάμιξη. Προσθέστε λίγο περισσότερο νερό στα ζυμαρικά, εάν είναι απαραίτητο και σερβίρετε αμέσως.
Καλή επιτυχία!!!
11/2 πακέτο Λινγκουίνι (750γρ.)
1/4 φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
6 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε μικρά κομματάκια ή λιωμένο
1/4 κουταλιού του γλυκού κόκκινο πιπέρι
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
3/4 κουταλιού του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλιού του γλυκού χοντροκομμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Στραγγίστε, και φυλάξτε μισό φλιτζάνι από το νερό βρασμου των ζυμαρικών μας.
Εν τω μεταξύ, ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο και το κόκκινο πιπέρι και μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να ροδίσουν για 2-3 λεπτά.
Προσθέστε τα ζυμαρικά, το μισό φλιτζάνι από το νερό βρασμου των ζυμαρικών μας, τον μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι την πλήρη ανάμιξη. Προσθέστε λίγο περισσότερο νερό στα ζυμαρικά, εάν είναι απαραίτητο και σερβίρετε αμέσως.
Καλή επιτυχία!!!
Δημοσίευση σχολίου