RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ζυμαρικά με ελαιόλαδο και σκόρδο

Υλικά

11/2 πακέτο Λινγκουίνι (750γρ.)
1/4 φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
6 σκελίδες σκόρδο, κομμένο σε μικρά κομματάκια ή λιωμένο
1/4 κουταλιού του γλυκού κόκκινο πιπέρι
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο φρέσκο ​​μαϊντανό
3/4 κουταλιού του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλιού του γλυκού χοντροκομμένο μαύρο πιπέρι



Ζυμαρικά με ελαιόλαδο και σκόρδο
Εκτέλεση

Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Στραγγίστε, και φυλάξτε μισό φλιτζάνι από το νερό βρασμου των ζυμαρικών μας.
Εν τω μεταξύ, ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο και το κόκκινο πιπέρι και μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να ροδίσουν για 2-3 λεπτά.
Προσθέστε τα ζυμαρικά, το 
μισό φλιτζάνι από το νερό βρασμου των ζυμαρικών μας, τον μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι την πλήρη ανάμιξη. Προσθέστε λίγο περισσότερο νερό στα ζυμαρικά, εάν είναι απαραίτητο και σερβίρετε αμέσως.

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0