Υλικά
3 στήθη κοτόπουλου (150γρ. περίπου το καθένα)
3 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
φέτες λεμονιού
Εκτέλεση
Πλένετε τα κομμάτια από το στήθος του κοτόπουλου με νερό και λεμόνι. Τα σκουπίζετε με μια πετσέτα,
τα ισιώνετε χτυπώντάς τα ελάφρα με τον μπαλντά και κόβετε τα κεντρικά νεύρα. Τα τοποθετείτε στην
καυτή σχάρα και χαμηλώνετε αμέσως την θερμοκρασία. Τα γυρίζετε, τα αλατοπιπερώνετε και όταν ξεκολ-
λήσουν μόνα τους από τη σχάρα και έχουν ψηθεί ομοιόμορφα, τα περιχύνετε με ωμό λάδι και τα σερβίρετε
σε μια πιατέλα. Γαρνίρετε τα ψητά στήθη με ξεροτηγανισμένετες πατατούλες πολύ λεπτά κομμένες, με
σωταρισμένα μπιζέλια.
Καλή επιτυχία!!!
3 στήθη κοτόπουλου (150γρ. περίπου το καθένα)
3 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
φέτες λεμονιού
Εκτέλεση
Πλένετε τα κομμάτια από το στήθος του κοτόπουλου με νερό και λεμόνι. Τα σκουπίζετε με μια πετσέτα,
τα ισιώνετε χτυπώντάς τα ελάφρα με τον μπαλντά και κόβετε τα κεντρικά νεύρα. Τα τοποθετείτε στην
καυτή σχάρα και χαμηλώνετε αμέσως την θερμοκρασία. Τα γυρίζετε, τα αλατοπιπερώνετε και όταν ξεκολ-
λήσουν μόνα τους από τη σχάρα και έχουν ψηθεί ομοιόμορφα, τα περιχύνετε με ωμό λάδι και τα σερβίρετε
σε μια πιατέλα. Γαρνίρετε τα ψητά στήθη με ξεροτηγανισμένετες πατατούλες πολύ λεπτά κομμένες, με
σωταρισμένα μπιζέλια.
Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου