RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Käsekuchen με φρούτα (Γερμανία)

Ένα πολύ ωραίο Γερμανικό γλυκό με φρούτα και κρέμα, πού ψήνεται στο φούρνο!

Υλικά

Ζύμη κραμπελ
250 γρ. ζαχαρη
500 γρ. αλευρι
2 βανιλιες
1 φακελάκι μπέικιν
2 αυγά
250 γρ. μαργαρίνη η βούτυρο  μαλακό

Γέμιση
1 κιλό 10% πολυ καλα στραγγιστό γιαούρτι
300 γρ. ζάχαρη
1 φακελάκι κρέμα άνθος αραβοσίτου γεύση βανίλιας (από αυτήν που την βράζουμε)
2-3 κ. σ. σιμιγδάλι ψιλό
2 αυγα
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Χύμα απο 1 λεμόνι
2 βανίλιες
1 κιλό Φρουτα φρέσκα κομμένα σε φέτες ο,τι έχουμε, ή ότι μας αρέσει.


Käsekuchen με φρούτα (Γερμανία)
Εκτέλεση

Αναβουμε τον φουρνο στους 200 βαθμούς.
Κάνουμε την γέμιση: Στο μίξερ χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί 2 με 3 λεπτά.
Βουτυρωνουμε το ταψί της κουζίνας 40x35 περιπου και το πασπαλιζουμε με αλευρι, αν έχουνε βάζουμε και μια λαδοκολα στον πάτο για πιο καλα.
Κάνουμε τη ζύμη κραμπελ: Βάζουυμε σε λεκανη τα υλικά ολα μαζί και με τα χερια μας τα τριβουμε, οχι ΖΥΜΩΜΑ.
Παίρνουμε το 2|3 απο την ζυμη και την βαζουμε στο ταψί, το παταμε, ριχνουμε την κρέμα και επάνω τα φρούτα. Τα πατάμε λίγο. Μετά , την υπολοιπη ζυμη την πασπαλιζουμε επανω στα φρούτα.
Ψήνουμε για 35 -40 λεπτα, να εχει ενα ωραιο χρυσαφενιο χρωμα, οταν κρυωσει καλα πασπαλιζουμε με αχνη και σερβίρουμε με σαντιγι.


Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0