RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών στο φούρνο (Γερμανία)

Μια πολύ νόστιμη συνταγή μετο κρέας να λιώνει πραγματικά στο στόμα σας!

Υλικά

2 -3 μεγαλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδελες
5-6 μπριζολες χοιρινές
1 πακέτο έτοιμη μπεσαμελ 250 γρ.
500 γρ.  κρεμα γαλακτος
500 γρ μανιτάρια φρέσκα
1 γεμάτη κ. σ. Εστραγκόν ξηρό
ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι, Πιπέρι, Μουστάρδα


Μπριζόλες με σάλτσα μανιταριών στο φούρνο (Γερμανία)
Εκτέλεση

Αλοίφουμε με βιτάμ η βούτυρο ενα πυρεξ τόσο μεγάλο που να χωράει τις μπριζολες. Βαζουμε μεσα τις ροδελες κρεμμύδι να σκεπάζουν Καλα τον πάτο του πυρεξ.
Αλατίζουμε και πιπερωνουμε το κρέας και το βαζουμε επανω στα κρεμμυδια. Το αλείφουμε πολυ Καλα με τη μουστραδα μονο απο την επανω μερια. Το σκεπαζουμε με αλουμινοχαρτο και το τρυπαμε εδω εκεί.
Ανάβουμε το φουρνο στους 200 βαθμούς και ψηνουμε το κρέας για 1 ώρα. Στο διάστημα αυτο κοβουμε σε φέτες τα μανιτάρια
Σε ενα μπολ βαζουμε την μπεσαμελ με την κρεμα γαλακτος, κοίταξε ολο αυτο να ειναι κάπου στα 500- 600 μλ. Ρίχνουμε αλάτι ,πιπέρι, 
ψιλοκομμένο μαϊντανό και το εστραγκόν και ανακατεύουμε να ενωθούν καλα. Δοκιμάζουμε απο αλάτι και πιπέρι.
Οταν περάσει μια ώρα, βγαζουμε το πυρεξ απο το φουρνο, βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ρίχνουμε επανω τα κομμένα μανιτάρια. Ρίχνουμε και το μειγμα που έχουμε φτιάξει με την μπεσαμέλ και την κρέμα και από πάνω την υπόλοιπη κρέμα γαλακτος. Ψηνουμε χωρις αλουμινοχαρτο για άλλα 30-40 λεπτα
 .

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0