Υλικά
1 φλιτζάνι λευκό ρύζι
3 φλιτζάνια πλήρες γάλα
2 φλιτζάνια νερό
1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας ανθόνερο
κανέλα σε σκόνη
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα μαγειρεύουμε το ρύζι σε νερό για 15 λεπτά. Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει παχύρρευστο. Προσθέστε το ανθόνερο και την ζάχαρη. Συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει το ρύζι. Τοποθετήστε σε μπολ σερβιρίσματος και πασπαλίζουμε με κανέλα, Σερβίρετε όταν κρυώσει στο ψυγείο.
Καλή επιτυχία!!!
1 φλιτζάνι λευκό ρύζι
3 φλιτζάνια πλήρες γάλα
2 φλιτζάνια νερό
1 φλιτζάνι κρυσταλλική ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας ανθόνερο
κανέλα σε σκόνη
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα μαγειρεύουμε το ρύζι σε νερό για 15 λεπτά. Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει παχύρρευστο. Προσθέστε το ανθόνερο και την ζάχαρη. Συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει το ρύζι. Τοποθετήστε σε μπολ σερβιρίσματος και πασπαλίζουμε με κανέλα, Σερβίρετε όταν κρυώσει στο ψυγείο.
Καλή επιτυχία!!!
Δημοσίευση σχολίου