RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

​ Γαρίδες και κοτόπουλο σαγανάκι

Υλικά

1 kg μείγμα με γαρίδες και κοτόπουλο
δύο ή τρεις ντομάτες ψιλοκομμένες
Ένα ποτήρι λευκό κρασί
μία κούπα ελαιόλαδο
δύο μεγάλα κομμάτια τυρί φέτα
λίγη ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
​ Γαρίδες και κοτόπουλο σαγανάκι


Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε το μείγμα και το αφήνουμε να στραγγίσουν τα υγρά του. Σε κατσαρόλα, σε καυτό λάδι σοτάρουμε το μείγμα για 5λεπτα, Σβήνουμε με το κρασί και όταν εξατμιστεί προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, λίγη ρίγανη και αλατοπιπερώνουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό μας να δέσει για άλλα 5-7 λεπτά Περίπου. Το βγάζουμε από τη φωτιά, τρίβουμε το τυρί φέτα και ανακατεύουμε πολύ ελαφρά, ώστε να λιώσει και να ομογενοποιηθεί με το μείγμα. Σερβίρουμε προαιρετικά με φρέσκο μαϊντανό.

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0