RECIPES

Λαδερα

Οσπρια

Ζυμαρικα

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Μπριζόλες χοιρινές με μανιτάρια, γιαούρτι και ντοματίνια

Υλικά

Για 4 άτομα
4 μέτριες μπριζόλες λαιμού
400γρ μανιτάρια λευκά κομμένα σε φετάκια
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
2 σκελίδες σκόρδο
1 γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
Αλάτι, πιπέρι
15 ντοματίνια

Μπριζόλες χοιρινές με μανιτάρια, γιαούρτι και ντοματίνια
Μπριζόλες χοιρινές με μανιτάρια, γιαούρτι και ντοματίνια


Εκτέλεση

Πλένουμε τις μπριζόλες και τις στραγγίζουμε καλά από το νερό. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τις μπριζόλες. Ροδίζουμε για 3-4 λεπτά από την κάθε πλευρά και προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα ντοματίνια και το σκόρδο πολτοποιημένο. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να μαγειρευτούν για περίπου 10 λεπτά. Όταν εξαντληθούν σχεδόν τα υγρά σβήνουμε με το κρασί και μετά από 2 λεπτά προσθέτουμε και το γιαούρτι. Ρίχνουμε και περίπου 1 φλιτζάνι νερό και βράζουμε για ακόμη 3-4 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2014 Αλάτι και Πιπέρι
Design by emthemes.net
google.com, pub-9795486982117643, DIRECT, f08c47fec0942fa0